Pronájem Praha Libeň

P R O N A J A T O !

Kontakt: 

Nájem: 12900Kč/měsíc + služby (cca 3500Kč)

Nabízíme exkluzivně k pronájmu byt 1+kk, 47 m2 ve 2. patře stavby z roku 2000 včetně parkovacího stání v domě v blízkosti metra Palmovka. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje (jižní orientace) s kuchyňským koutem. Nově nainstalovaná kuchyňská linka je vybavena lednicí, indukční varnou deskou, el. sporákem s troubou a digestoří. Další prostory tvoří koupelna s vanou a pračkou (4 m2), praktická komora s policemi (1,6 m2) a WC. Byt je vytápěn plynovým kotlem. Byt se pronajímá bez nábytku, na chodbě je k dispozici šatní skříň (Š-230 cm, H-45 cm). V ceně nájmu je garážové stání v suterénu domu, kde se také nachází vstup do výtahu. Dům je dobře zabezpečen a chráněn kamerovým systémem.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost (obchod BILLA, lékárna, pošta, parky, Thomayerovy sady, Libeňský zámek, divadlo Pod Palmovkou…atd.), metro Palmovka a tram 6 min pěšky (400 m), tram linky č. 3, 6, 10, 12, 16, 25, noční tram č. 52, 54, 55.

Nad nájem se platí zálohové a zúčtovatelné zálohy na služby ve výši 1.700 Kč (jedna osoba, další osoba + 400 Kč). Zálohy obsahují: vodné a stočné, výtah, úklid domu, odpad, provoz domu, garáž. Nad tyto poplatky hradí nájemce plyn a elektřinu přímo dodavatelům těchto služeb (doporučujeme nastavit si zálohy 700 Kč a 1.100 Kč plyn). Celkové náklady s užíváním bytu pro jednu osobu se pohybuje okolo 3.500 Kč. Internet si zajišťuje nájemce na vlastní náklady.

Vřele doporučujeme jako bydlení pro jednotlivce nebo pár. Nájem na dobu jednoho roku s možností automatického prodlužování. Preferujeme nekuřáky bez zvířat. K dispozici ihned.